Hallo allen,

 

bloggen en vloggen, best populair tegenwoordig.

Vanaf vandaag zal ik één maal per week een blog schrijven en misschien wel een vlog opnemen. Op deze manier wil ik tips en tricks aanreiken.

Niet echt over lifestyle, fashion en hoe je het gezondst kunt leven.

Nee gewoon tips over kwaliteit van leven.

Tips over hoe je je leven (nog) leuker kunt maken. 

Speciaal voor jongeren en kinderen, die een extra stimulans nodig hebben, een extra duwtje om mentaal nog sterker te worden. 

Dus jongens en meiden dit is voor jullie en misschien een beetje voor je vader en moeder.

Je zult merken dat je zelf je grootste tool bent.

Je bezit zelf de kracht om te zijn wie je bent. 

Dus kom in actie. 

 

Tip 1: Loop recht op en kijk om je heen. Je zult zien dat je hier al blijer van wordt. Je kunt makkelijker ademen en ziet wat er om je heen gebeurd. 

 

Als mensen wat somber zijn om wat voor reden dan ook, zijn ze geneigd om zich af te sluiten voor de wereld om zich heen. Dit kun je vaak zien aan de manier waarop men loopt. Wellicht ervaar je het zelf ook wel eens. Je hebt even geen zin in de dingen om je heen en sluit je af, door met je hoofd naar beneden te lopen. Het liefst met muziek in je oren en een capuchon over je hoofd. Je slentert wat en je kijkt naar je voeten die je stapje voor stapje verder helpen naar de plek van bestemming. 

 

Als je door hebt dat je zo aan het lopen bent, vraag jezelf dan de volgende vragen:

Waarom loop ik zo?

 

Ben ik bang? (om langs bijvoorbeeld dat groepje stoere gasten te lopen). 

Ben ik verdrietig? (Doordat bijvoorbeeld, je vriendje of vriendinnetje niet op is komen dagen om naar huis te lopen).

Schaam ik me? (Omdat je denkt dat die lippenstift toch niet helemaal is wat het lijkt te zijn en je het idee hebt dat mensen nu naar je kijken en misschien wel uitlachen).  

 

Het afgesloten lopen kan allerlei redenen hebben. Probeer deze reden te achterhalen voor je zelf en maak je zelf sterk door toch recht op te lopen en de wereld te zien. 

 

Je zult zien dat alleen deze actie al een positiever gevoel met zich meebrengt. Ook al denk je in eerste instantie BBLLLEERRRGGGGHHHH geen zin. Het recht op lopen heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand.

Ten eerste neem je meer waar, (je ziet meer van de wereld om je heen). 

Ten tweede krijg je meer zuurstof, (kan ik een medische verhaal van maken, maar ga er maar van uit dat het gezonder is voor je, door de hoeveelheid gezonde lucht en zo)

Ten derde je komt zelfverzekerd over op andere mensen, (Dit heeft veel voordelen. Mensen die zelfverzekerd overkomen worden namelijk minder gepest en worden sneller positief benaderd, dit geeft meer zelfvertrouwen).

 

Vraag:

 

Kijk eens in je omgeving: Zie je wel eens mensen die somber op je overkomen? Of zie je juist die zelfverzekerd overkomen?  

 

<script type="text/javascript" src="https://platform.linkedin.com/badges/js/profile.js" async defer></script>

Tags:

Please reload

Featured Posts

It's an Insane life

August 16, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

March 30, 2017

December 20, 2016

November 17, 2016

October 5, 2016

September 15, 2016

August 16, 2016

August 1, 2016

April 22, 2016

Please reload

Archive