What's Nekzt is Verhuisd.

September 15, 2016

 

 

Hoe te gek is het dat je na twee jaar gedeeltelijk voor je zelf aan het werk te zijn tot de conclusie komt dat het werk wat je naast je eigen bedrijf doet eigenlijk te veel is. De tijd die je nog in loondienst bent beter kunt besteden aan het verder ontwikkelen van je eigen bedrijf. 

 

Nou afgelopen paar maanden ben ik tot deze conclusie gekomen. 

Ik heb ontslag genomen bij de Heem, waar ik toch even zo'n 6 jaar met veel plezier gewerkt heb. 

Zo ben ik dus per 1 september fulltime aan de slag met What's Nekzt, wat behalve spannend ook super leuk is. 

 

De ontwikkelingen komen zodoende ook in een stroomversnelling terecht. Omdat we het kantoor aan de Bleek wegens gewijzigde bestemming moesten verlaten, zijn Jeroen de Graaf (Stuwkracht) en ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Deze moest uiteraard aan wat eisen voldoen. Zo willen we een wat kleinere coachruimte, maar ook een wat grotere ruimte zodat we groepstrainingen kunnen verzorgen. 

 

Na een paar maanden van zoeken en wat bezichtigingen, kwam bij ons de perfecte locatie in beeld. 

 

Een ruimte aan de Rosmolenlaan 1, stond vrij en te huur. Tot onze grote vreugde bleek het ook nog eens in het pand van Annex Cinema te zitten (bioscoop van Woerden). Iets met films word ik altijd blij van. 

We besloten te gaan bezichtigen en toen we daar kwamen werd ik me toch een partij aangenaam verrast. Behalve dat er een kleinere ruimte en een ruimere ruimte aanwezig was, werd ik ook nog eens verrast met een trap naar boven en ook daar bleek nog eens een grote ruimte te zijn en een goed bewaard geheim in de vorm van een bioscoopzaaltje.

 

Ik werd er blij van en Jeroen ook. Na wat overleg besloten we het pand te huren en nu zitten What's Nekzt, Stuwkracht en Stichting-C4 in dit geweldige pand.

 

We zijn bijzonder blij dat we ons hier kunnen huisvesten en de ideeën komen alweer boven borrelen om optimaal gebruik te kunnen maken van deze plezierige omgeving. 

 

Ik zou zeggen kom gerust een keer langs om te kijken. 

Een officiële opening volgt nog. 

 

Kijk naar de slideshow voor een impressie van onze mooie locatie. 

Aan de Rosmolenlaan 1A, 3447 GL, te Woerden

06-21820302

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

It's an Insane life

August 16, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

March 30, 2017

December 20, 2016

November 17, 2016

October 5, 2016

September 15, 2016

August 16, 2016

August 1, 2016