Start S'tof

October 5, 2016

 Vorige week ben ik met Stichting-C4 begonnen met het project Start S'tof in gemeente Woerden. Vier dagen van intensieve training met een hoop lol, energie en motivatie. De deelnemers deden uitermate goed hun best en waren na 4 dagen knallen, moe maar vast erg voldaan. 

 

Het project staat voor het aanleren van ondernemersvaardigheden en helpt mensen zich op een ondernemende manier nog zelfbewuster, zelfredzamer en zelfverzekerder te worden. 

 

Ook hebben we 4 okt 2016 de eerste intervisie dag georganiseerd. In de middag waren we te gast bij de Knijper in de Nieuwstraat te Woerden. Nogmaals dank daarvoor Nel en Jim, jullie gastvrijheid was geweldig. Nel Bakker vertelde het verhaal hoe ze waren begonnen en wat er allemaal bij komt kijken om van uit een uitkeringssituatie voor jezelf te starten. Ze liet op haar geheel eigen wijze zien wat het is om met passie te ondernemen. Dat tegenslagen er bij horen, maar dat je niet je hoop hoeft te verliezen. Netwerken blijkt ook erg belangrijk te zijn in het proces van ontwikkeling en uiteraard een pro-actieve houding en vastberaden zijn om je doelen te halen.

 

De deelnemers luisterden aandachtig en hadden mooie vragen over het proces van de Knijper. Ik vond het ieder geval top om het verhaal te horen en pak hier zelf ook weer wat leermomenten uit.

 

Met Start S'tof, hebben we nog een 6 tal intervisie dagen voor de boeg. De volgende vindt plaats bij www.fruit.nl. 

 

blijf gefocust met de juiste modus. Inderdaad Modus en Focus staan op het programma.

 

See Ye 

 

Please reload

Featured Posts

It's an Insane life

August 16, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

March 30, 2017

December 20, 2016

November 17, 2016

October 5, 2016

September 15, 2016

August 16, 2016

August 1, 2016